Gyakran Intézett Kérdések
GY.I.K. - Vásárlói GYIK

Sziasztok! Végigböngésztem a weboldalatokat és remeknek tűnik ez a Mooncup intimtölcsér, de lenne egy kérdésem. Mivel az intimtölcsér nem magába szívja a menstruációs vért, hanem összegyűjti, mi történik, ha fejjel lefelé vagyok, vagy ha úgy fekszem le, hogy a medencém magasabban van, mint a testem? Tudom, hogy ostobának tűnhet a kérdés, de mivel nagyon szeretnék egy Mooncup intimtölcsért venni, tudnom kell, használhatom-e fekvő testhelyzetben, vagy ha szeretnék felülni a hullámvasútra a Vidámparkban. Sajnálom, hogy túl szokatlan a kérdésem!

Köszönöm a kérdésedet. (Megjegyzem: se nem ostoba, se nem szokatlan) Semmilyen extra rizikót nem jelent a Mooncup használata. Folyamatos vita tárgyát képezi, hogy nőknek tanácsos-e egyáltalán a fordított testhelyzet menstruáció alatt, tehát pl. jó-e a kézenállás jógaórán a visszafelé folyás miatt? Sok a pro és kontra vélemény, de a döntést mi Rád bízzuk.
Mindenesetre tudd, hogy a fordított testhelyzettel kapcsolatos felvetéseket és a vér visszafelé áramlását még senki nem tudta idáig bebizonyítani. A Mooncup intimtölcsért éjszaka is, és bármilyen típusú sporttevékenység közben is használhatod. Remélem, kielégítő a válaszom, nyugodtan írj, ha van még további kérdésed!

Honnan tudom, hogy melyik méretű Mooncup Intimtölcsér való nekem?

A Mooncup intimtölcsér két méretben kapható: „A” és „B” méretben.
A méret a medencefenék izomzatának tónusától és NEM a menses erősségétől függ. Nagyon fontos, hogy a megfelelő méretű Mooncup intimtölcsért használd. A medencefenék tónusa függ az életkortól, a szüléskor történt sérülésektől, és attól, hogy mennyire vagy sportos alkat.

Méretválasztásnál fontos azt is tudni, hogy volt-e már hüvelyplasztikai műtéted?

Nézd meg az útmutatót, hogy Neked melyik méretre van szükséged?

Szültem már gyermeket?

30 év alatti vagyok

Elmúltam 30 éves

Igen, természetes úton

A

A

Igen, császárral

B

A

Nem, még nem

B

A

A különbség az „A” és „B” méret között csak 3 mm, de döntő fontosságú! A megfelelő méret NEM a vérzés mennyiségétől függ, hanem a medencefenék izomzatának feszességétől, ez pedig a kor előre haladtával csökken.

Kérd az „A” méretet, ha

  • Szültél már természetes úton, korodtól függetlenül
  • már elmúltál 30 éves ( kivétel: ha rendszeresn jógázol, táncolsz vagy pilates-ezel ekkor ugyanis a „B” méret a Neked megfelelő)

Válaszd a „B” méretet, ha

  • még nem szültél  természetes úton
  • még nem vagy 30 éves
  • ha elmúltál 30 éves, de rendszeresen jógázol, táncolsz vagy pilates-ezel
  • volt már hüvelyplasztikai műtéted

A rendszeres jóga, tánc, pilates mind olyan sportok, amik erősítik a hüvelyfal izomzatát, így elegendő a „B” méret is!

Ha bizonytalan vagy, hogy melyik méret az ideális Számodra, írj nekünk bátran ameret@intimtolcser.hu címre, szívesen segítünk Neked!
Nekem nagyon erős a menstruációm, vajon bírni fogja a Mooncup intimtölcsér?

Köszönöm, hogy, hogy felkerestél a kérdéssel. Igen, a Mooncup remekül működik olyan hölgyeknél is, akiknek erős vérzésük van, mivel akár 3-szor több menstruációs vért tud összegyűjteni, mint az intimbetétek. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebbszer kell cserélned. A nők arról számolnak be, hogy ez nagyban javítja életminőségüket a menses idején!

Ha attól tartasz, hogy túl sok vért veszítesz, a Mooncup intimtölcséren található milliliterjelzések segítségével mérni tudod a menstruáció alatti vérveszteségedet, így a pontos információdnak köszönhetően gyorsan és szakszerűen tud majd ellátni orvosod/nőgyógyászod!
Sziasztok! A Mooncup-ot éjszaka is használhatom? Nagyon köszönöm!

Köszönjük a kérdésed! Igen, a Mooncup-ot garantáltan biztonságosan használhatod éjszaka is! Mielőtt lefekszel, illetve reggel, felkelés után ürítsd ki! Mivel akár több, mint 8 órán át fent lehet a hüvelyedben, ezért nem kell szivárgástól tartanod, semmi baj nem lesz éjszaka sem! Bátran írj, ha van még további kérdésed!

Alig tudom kivenni a tölcsért!

Ha úgy érzed, nem tudod kihúzni a Mooncup intimtölcséredet, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha először megnyugszol. Próbáld meg ellazítani a hüvelyizmaidat, melyek a stressz hatására azonnal összeszorítják az intimtölcsért. (A medencefenék izmok a hüvely és a végbélnyílás között helyezkednek el. Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik izom is ez, akkor gondolj arra, amikor a vizeletedet próbálod meg visszatartani.)
Milyen lazító/relaxációs technikákat szoktál használni? Kezdheted például a lélegzetvételek számolásával, vagy egy forró fürdővel. Ne feledd: ha nem érzed a Mooncup-ot a hüvelyedben, attól még nem kell sürgősen kiszedni. Ha viszont folyamatos fájdalmat érzel a hüvelyeden belül, vagy a méhnyaknál, kérlek, hívj fel bennünket a +36 30 222 30 86 számon.

Találj egy olyan kényelmes pozíciót, melyben jól érzed magad, ellazult vagy. Van, aki a kádban, van, aki pl. a zuhany alatt találja meg ezt a pozíciót.

A guggolás remek pozíció, ha ki szeretnéd venni a Mooncup intimtölcséredet, mert a hüvelycsatornát megrövidíti. Guggolj le minél alacsonyabbra, szétnyitott lábakkal!

Az is teljesen jó, ha a WC-n ülsz nyitott lábakkal és egyenes háttal, de találhatsz bármilyen más, számodra kényelmes pozíciót nyitott lábakkal.

Ha nem éred el a Mooncup-ot
Apró, lefelé irányuló toló mozdulatokat végezz a hüvelyizmaiddal. Kicsit olyan érzés lesz, mintha a végbélnyílásod nyílna, de koncentrálj a hüvelyizmokra. Csináld lassan és óvatosan, miközben mély lélegzetet veszel!
Minden toló mozdulat után talán úgy érzed, hogy az intimtölcsér feljebb ment, de hidd el, 5-8 apró tolás után olyan alacsonyan lesz a Mooncup, hogy eléred a szárát, melynek segítségével ki tudod húzni.

Ha nem enged el a vákuum
A tiszta mutató-ujjaddal nyomd össze a Mooncup-od alját, ettől elenged a vákuum. Ha tudsz segíteni a hüvelykujjaddal is, úgy még egyszerűbb lesz.
Érezni fogod, ahogy a vákuum elenged (akár még egy kis hangja is lehet, vagy érzed, amint a Mooncup magától elválik a hüvelyfaltól). Most húzd a Mooncup-ot a hüvelynyílásod felé. Ha kell, nyugodtan hajtsd össze (mint felhelyezésnél), hogy könnyebben kijöjjön.
Ha úgy érzed, túlzottan feszült vagy, akkor hagyd az egészet, majd később próbáld újra. Mindig mindenkinek sikerülni szokott, úgyhogy nincs mitől félni!

Hogyan tisztítsam a Mooncup intimtölcséremet?

Használat előtt ÉS után is mindig moss alaposan kezet szappanos vízzel!
A menstruáció alatt nem kell fertőtleníteni a Mooncup-odat, mivel a hüvelynek megvan a természetes öntisztító rendszere, és a 100%-os tisztaságú orvosi szilikonon (amiből a Mooncup készült) nem tapadnak meg a baktériumok. A menses alatt tehát elég, ha egyszerűen vízzel, vagy illatmentes szappannal lemosod.

Fontos, hogy mindig bő vízzel öblítsd le a Mooncup intimtölcséredet a szappanos tisztítás/ fertőtlenítés után, mivel bármi, ami a Mooncup-on rajta marad, esetleg irritálhatja a hüvelyedet.

Ha két menstruáció között tisztítani szeretnéd a Mooncup-odat, így teheted meg:

-A Temze fertőtlenítő pohárba engedj 2,5 dl langyos vizet, dobd bele a Milton tabletta max. 1/8-ad részét és 15 percig hagyd ázni az intimtölcséredet! Figyelj arra, hogy minden millimétere víz alatt legyen! 15 perc múlva egy alapos öblítést követően újra felhelyezheted!

-Főzd ki vízben 5-7 percig, egy erre elkülönített edényben!

Bármelyik sterilizálási módot is választod, mindig ügyelj arra, hogy a folyadék teljesen ellepje az Intimtölcsért!
A Mooncup intimtölcsért ne tedd mosogatógépbe!
Használat után mindig szárítsd meg a Mooncup-od, majd tedd vissza a 100%-osan légáteresztő pamutzsákjába!

Azon gondolkodom, a Mooncup miért nem gyárt színes intimtölcséreket?

Azért, mert nem tartjuk egészségesnek a színezést/festést, sem a hüvelyed, sem a környezetvédelem szempontjából. Feleslegesnek találjuk különböző adalékanyagok használatát, és nem ismerjük a hosszú távú hatását sem. Habár a festékanyagokat tesztelik nehézfémeken és más anyagokon, akkor is kemikáliának számítanak. Nem tartjuk sem szükségesnek, sem biztonságosnak a festékanyagok hozzáadását a Mooncup-hoz, egyébként is csak esztétikai szerepe lenne.

Sziasztok! Nekem endometriosis-om van, használhatom az intimtölcsért?

Sajnálattal hallom, de bíztatásképpen mondhatom, hogy a visszajelzések, melyeket hasonló helyzetben levő nőktől kaptunk, abszolút pozitívak. Bizonyára azért, mert a Mooncup akár háromszor több folyadékot fog fel, mint egy intimbetét! A Mooncup összegyűjti a vérrögöket, ugyanúgy, mint a menstruációs vért, ellentétben a tamponnal, ami erre képtelen, hiszen csak magába szívja a folyadékot.
Ráadásul, a Mooncup intimtölcsérrel-és kizárólag a Mooncup-pal-nyomon tudod követni a vérveszteségedet (a rajta levő milliliterjelzéseknek köszönhetően), így tájékoztatni tudod erről a nőgyógyászodat.

Milyen gyakran ürítsem ki a Mooncup intimtölcsért?

A hivatalos ajánlás szerint érdemes 4-8 óránként ürítened a Mooncup-odat a menstruációd erősségétől függően, valamint reggeli ébredés után is. A Mooncup-ot használó nők sokkal ritkábban ürítik ki az intimtölcsérüket, mint ahányszor tampont vagy betétet cserélnének, mivel a Mooncup akár 3-szor több menstruációs folyadékot fog fel, mint egy szuper méretű tampon!
Én csak ma hallottam először az intimtölcsérről, és bár tetszik, aggódom az egészségügyi része miatt. Fenntartásaim vannak azzal kapcsolatban, hogy vajon mennyire higiénikus?! Mondják meg őszintén, tényleg csak egyszerűen fogják, kiöntik, leöblítik, majd újra felhelyezik? Borzasztóan hangzik! Úgy kell felhelyezni, mint egy tampont? Az egész vérmennyiséget látni lehet?

Köszönöm a kérdését. Valóban jól látja, a Mooncup használata higiénikus. Igen, ugyanúgy kell felhelyezni, mint egy tampont, és ugyanannyi vérrel kerül kapcsolatba a Mooncup felhelyezésekor is. Amikor kiveszi az intimtölcsért, a külseje relatíve tiszta, mivel a vér nagy része a tölcsér belsejében van! A tölcsér függőlegesen marad (és egyébként is ritkán van tele), míg el nem kezdi kiüríteni a WC-be. Ezt követően egyszerűen leöblíti vagy letörli, mielőtt újra felhelyezné. Habár látni fogja a menstruációs vérét, nem igazán fog hozzáérni. Sok nő állítja: azáltal, hogy látja a menstruációs vérét, közelebb került a saját testéhez, intimebb viszonyba, és ennek köszönhetően ma már könnyebben elfogadja magát. Ráadásul még jobban is érzik magukat azokon a bizonyos „nehéz napokon”.

Higgye el, nem szörnyű, csak eleinte más! Nyugodtan írjon, ha van még további kérdése!
Helló! Az egyik barátnőm küldte át nekem az oldalatok linkjét. Elképesztő! Nagyon tetszik! Az a kérdésem, hogy használhatom-e a Mooncup intimtölcsért tökéletes biztonsággal RÉZSPIRÁL mellett?
Köszönöm és jó munkát kívánok!

Köszönöm az e-mailedet! Elvileg semmilyen probléma nem lehet, ha a hüvelyben megfelelően alacsonyan helyezed fel az intimtölcsért, valamint kivételnél megvárod, míg a vákuumhatás elenged.
Ha most helyezték fel a spirált, akkor kérlek, hagyj ki egy teljes menstruációs ciklust, mielőtt elkezdenéd használni a Mooncup intimtölcsért. Így biztos, hogy megfelelően elhelyezkedik a spirál. Akár megkérdezheted a nőgyógyászodat is, hogy le tud-e vágni a spirál jelzőszálából, hogy rövid legyen?
Továbbra is ellenőrizd minden menstruációd után, hogy nem mozdult-e el a spirálod?
Latex allergiám van, használhatom a Mooncup intimtölcsért?

Igen, abszolút biztonságosan használhatod, mivel a Mooncup teljesen latexmentes.
Csak tanácsot szeretnék kérni. Végre hosszú idő után megvettem a Mooncup Iintimtölcséremet. Hónapok óta használom, és mindig szivárog, így csak tisztasági betéttel együtt tudom használni. De én éppen a környezetvédelmi szempontok miatt akartam Mooncup intimtölcsért, hogy ne szennyezzem tovább betétekkel a környezetetL. Kérlek, segítsetek, nem szeretnék visszatérni a régi módszerekhez!

Sajnálattal olvasom, hogy problémáid vannak az intimtölcsérrel, de biztos vagyok benne, hogy találunk megoldást. Ha megfelelően helyezed fel, nem szabadna a Mooncup-nak szivárognia. Márpedig leginkább azért szivárog, mert nem jól-pl. nem elég alacsonyan-van a hüvelyben az intimtölcsér! A szárnak a hüvelynyílásnál kell lennie! A hüvelyből egyetlen milliméter sem lóghat ki, ha mégis, akkor ezt a részt vágd le a szárból!
Nézd meg a használati útmutatóban a videónkat.

Ha megnézted, és még mindig szivárgást tapasztalsz, kérlek, hívj fel minket a +36 30 222 30 86-os számon, vagy írd meg a telefonszámodat, és mi felhívnunk!
Sziasztok! Nekem nagyon gyenge a vérzésem, és iszonyatos fájdalmat érzek minden alkalommal, amikor a tampont eltávolítom. Érdemes Mooncup intimtölcsért használnom gyenge vérzés mellett?

A Mooncup intimtölcsér tökéletes gyenge menstruációhoz, mivel összegyűjti a menstruációs folyadékot anélkül, hogy hüvelyszárazságot okozna. Ez egyben azt is jelenti, hogy elfelejtheted a fájdalomérzést, amit a tampon kihúzásakor szoktál érezni.
Helló! Éppen rendelni szeretnék egy Mooncup intimtölcsért, de lenne egy kérdésem. Tudom, hogy az olajbázisú síkosító nem tesz jót a latex anyagoknak. Azt is tudom azonban, hogy a Mooncup egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy 100% orvosi szilikonból van, nem latexből. Akkor ez azt jelenti, hogy használhatok olajbázisú síkosítót a felhelyezéskor, anélkül, hogy félnem kellene attól, hogy kárt teszek az Mooncup intimtölcsérben? Nagyon köszönöm előre is a választ!

Mi azt tanácsoljuk, hogy inkább ne használj olajbázisú anyagokat a Mooncup-on, mivel elvékonyíthatja idővel az anyagot. Használj inkább vízbázisú síkosítót vagy csapvizet.
Nemsokára számomra eljön a menopausa, megéri nekem Mooncup intimtölcsért vásárolnom?

A Mooncup nagyon hasznos a klimax-szal járó változások esetében. A menopausa miatt vagy sokkal erősebb, vagy sokkal gyengébb lesz a vérzésed, de a Mooncup mindkét esetben remekül használható. Arról nem is beszélve, hogy egy kötegnyi pénzt tudsz megtakarítani, ha nem egyszer használatos, környezetszennyező termékeket használsz.
Másik nagy előnye a Mooncup intimtölcsérnek, hogy a rovátkák segítségével mérheted a menstruációs vérveszteségedet. Így végre valahára a nőgyógyász is tudni fogja, mekkora a vérzésmennyiség, és ennek megfelelően tud majd Téged szakszerűen és gyorsan kezelni. Sok nő számára a Mooncup óriási segítség volt a menopausa idején.
Nagyon fájdalmasak a menses-eim, segít ezen a Mooncup Intimtölcsér?

A Mooncup Intimtölcsért nyugodtan használhatod fájdalmas menstruációkor. Nagyon sok nő azt mondja, hogy a Mooncup használata óta csökkent a menses idején érzett fájdalma. Az egyik oka ennek az lehet, hogy a Mooncup Intimtölcsér a hüvelyen belül sokkal alacsonyabban van, mint a tampon. Másik oka valószínűleg az, hogy a menstruációs folyadék természetes módon ürül a hüvelyből (és nem magába szívja, mint például a tampon). A Mooncup ráadásul hypoallergén.
Sziasztok! Több mint egy éve már boldogan és elégedetten használom a Mooncup Intimtölcsért. Októberre várom az első babámat, és azon gondolkodtam, vajon használhatom-e majd a szülés utáni vérzéskor is? Hallottam, hogy nem szabad tampont használni, de vajon Mooncup Intimtölcsért igen?

A szülés után sérülékenyebb a hüvelyfal állománya és ez fokozhatja a fertőzés veszélyét, ezért semmilyen méhen belüli eszközt nem tanácsolunk a szülést követő 6 hétben! Ebben a szakaszban inkább mosható betétet használjon!
Kiüríthetem a Mooncup Intimtölcséremet nyilvános WC-ben?

Természetesen kiürítheted a Mooncup-odat nyilvános WC-kben! Jól mosd meg a kezed és vigyél a WC fülkébe magaddal egy kis üveg vizet. Vedd ki a Mooncup-odat, ürítsd ki a tartalmát, öblítsd le a vízzel és felhelyezheted újra! Ha nincs nálad ásványvizes üveg, akkor egyszerűen csak töröld le toalett papírral az Intimtölcséredet, és máris felhelyezheted!
Ne feledd: mivel a Mooncup sokkal több menstruációs folyadékot tud összegyűjteni, mint a hagyományos megoldások, ezért sokkal ritkábban kell cserélned!

Használhatom a Mooncup Intimtölcsért megsüllyedt méh esetén?

Általában gond nélkül lehet használni a Mooncup-ot megsüllyedt méh esetén. Lehet, hogy az elején szükséged lesz betétre is addig, amíg megtalálod, hogy hogyan helyezd fel úgy az Intimtölcsért, hogy tökéletesen biztonságos, szivárgásmentes legyen a használata. Nagyon kevés olyan esetről tudunk, ahol a Mooncup Intimtölcsér nem válik be, ebben az esetben kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 222 30 86 számon, vagy írj nekünk a kerdes@intimtolcser.hu-ra.

Már majdnem teljesen meggyőztetek, hogy vegyek magamnak egy Mooncup IntimtölcsértJ, de még lenne egy kérdésem. Rendszeresen aerobikozom. A menstruációm hetében is megyek néha edzésre, de ilyenkor tampont és betétet egyszerre kell használnom, különben átázom az ugrálások miatt. A Mooncup-pal elmehetnék ilyen edzésre? Kibírná? És uszodába?

Köszönöm a kérdésedet. A Mooncup Intimtölcsér ideális bármilyen sporttevékenységhez, beleértve az aerobicot és az úszást is. Néhányan először tisztasági betéttel próbálják ki a Mooncup-ot, míg meg nem győződnek személyesen is arról, hogy mennyire biztonságos! Ha van még kérdésed, bátran írj nekünk!

Tényleg lehet Mooncup Intimtölcsérrel úszni?

Igen, nyugodtan mehetsz az Intimtölcsérrel úszni. A Mooncup a hüvelyben van, így semmi nem látszik, és nem kell aggódnod, hogy kilóg a cérnácska. Ráadásul sokkal több menstruációs vért fog fel, mint egy tampon, úgyhogy sokkal tovább úszhatsz!

Helló! A Mooncup-tól is lesz hüvelypenészem?? Mert a tampontól és a betéttől mindig hüvelypenészem van!

Kérdésedre válaszolva: nem, a Mooncup-tól nem lesz hüvelypenészed!
Abból, amit a tampon magába szív, kb. 1/3-a hasznos hüvelyváladék! Ez a hasznos hüvelyváladék lenne az, ami meggátolja a hüvelypenész és más fertőzések kialakulását! Ugyancsak ez a hasznos hüvelyváladék tartja fent a hüvely hasznos Ph egyensúlyát.
A Mooncup Intimtölcsér nem írtja ki ezt a hasznos hüvelyváladékot, sőt, nem is szívja magába sem, így a hüvelyed egészséges maradhat menses alatt is.
Fontos, hogy mindig bőséges vízzel öblítsd a Mooncup Intimtölcséredet, mert bármilyen rajta maradt fertőtlenítő anyag stb. irritációt okozhat és felborítja hüvelyed természetes ph egyensúlyát.

Pár napja használom még csak a Mooncup-ot, de úgy tűnik, nekem is bevált! Amit mondanak róla a honlapon, az szó szerint igaz! Imádom, hogy el is felejtkezhetek róla! Kiürítem egyszer felkelés után, egyszer pedig lefekvés előtt, és kész! Azonban, egy kicsit mégiscsak aggódom a „toxikus sokk szindróma” miatt, hogy ennyi ideig fent hagyom a hüvelyben. Fél nap alatt kb. fél Mooncup-nyit vérzek, fent hagyhatom akár 8 óráig is csere nélkül?

Köszönöm a kérdésedet, és gratulálok, hogy ilyen gyorsan sikerült megtanulnod a Mooncup Intimtölcsér használatát! Abszolút biztonságosan fent maradhat akár 8 órán át is az Intimtölcséred.
A Mooncup Intimtölcsér nem hozható összefüggésbe a baktériumok által kiváltott, vagy a  nagy nedvszívó képességű tampon  és a  hosszú tamponhasználat által okozott TTS ( Toxikus Sokk Szindróma)-sel
A TSS a 15 és 19 év közöttieket fenyegeti a leginkább, és a kor előre haladtával csökken a rizikója. Érdemes ismerni a TSS tüneteit: magas láz, hányás, hasmenés, szédülés, ájulás, leégéshez hasonlító kiütések. Ha ezeket a tüneteket tapasztalnád a menstruációd alatt, távolítsd el a Mooncup-odat, és keresd fel azonnal a nőgyógyászodat!
Ha volt már TSS-ed, akkor tanácsos kerülni az összes hüvelyen belüli menstruációs eszközt, beleértve a Mooncup Intimtölcsért is. Bízom benne, hogy hasznos számodra ez az információ.

Honnan tudhatom, hogy levágjam-e a Mooncup szárát vagy sem? És ha igen, hogyan csináljam?

Az egész Mooncup Intimtölcsérnek a hüvelyen belül kell lennie. A szár szándékosan túl hosszú, mivel minden nőnek különböző hosszúságú a hüvelye. Úgy tervezték a Mooncup-ot, hogy szükség esetén könnyen le lehessen belőle vágni, hogy egyetlen milliméter se lógjon ki a hüvelyből. Azoknak a nőknek, akiknek hosszabb hüvelyük van, kifejezetten hasznos a szár, mert ennek segítségével tudják könnyedén ellenőrizni a Mooncup Intimtölcsér helyzetét.
A szárból tehát csak akkor vágj le, ha kilógna a hüvelynyílásodból.

Ha kényelmetlennek találod a Mooncup-ot ülés vagy sétálás közben, esetleg csípi a hüvelynyílásodat, akkor minden valószínűség szerint túl hosszú a szár, kilóg az Intimtölcsér a hüvelyedből. Ekkor le kell vágni belőle! Ezen az oldalon a letölthető magyar nyelvű útmutatóban kapsz ehhez segítséget. LINKELHETŐ ( www.intimtolcser.hu/hogyan-hasznaljam)

Hogyan használjam?

Ezzel a rövid videóval rögtön meg fogod érteni, hogy hogyan kell a Mooncup Intimtölcsért használni!

Hogy lehet az, hogy én még soha nem hallottam erről?!
Nagyon köszönöm az e-mailedet! Menstruációs tölcsérek már 1930 óta léteznek, a Mooncup Intimtölcsér több mint 8 éve, mégis rengeteg nő csak most hall róla először. Nem is olyan meglepő ez, hiszen gondoljuk végig! Úgy nőttünk fel, hogy csak két választásunk volt: tampon vagy intimbetét.

Óriási erőkkel dolgozunk azon, hogy minél többen megismerjék a Mooncup Intimtölcsért. Ahogy a nők egyre inkább hajlandóak megbarátkozni a testükkel, egyre inkább nyitottak az új megoldásokra, sőt fontosnak tartják a környezetük védelmét is, úgy lesz egyre szélesebb körben is kedveltebb és ismertebb a Mooncup Intimtölcsér. A Mooncup használatával egész más lesz a hozzáállásod, megváltoznak a menstruáció alatti bizonyos szokásaid, pontosan ezért kicsit nehézkes hirdetni, reklámozni ezt a remek terméket.
Ráadásul, mint kis cég, végképp nincs „kapacitásunk” felvenni a harcot a nagy tampon és betétgyárak büdzséjével.
Ahol tudunk, ott megjelenünk (újság, fesztivál, iskola, egészségnapok), próbáljuk minél több nőhöz eljuttatni ezt a fantasztikus megoldást, de a legjobb reklámnak még mindig a barátnői ajánlás bizonyul! Előre is köszönjük, hogy Te is tovább ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek!

"Ahhoz azért túl drága, hogy megvegyem, és ne tudjam használni!"

Közel 4 éve beszélek nap, mint nap nőkkel intimtölcsér témában, és a következő a tapasztalatom: az a nő, aki valóban át akar térni Mooncup-ra, mert túl erős a menzesze, vagy mert eleget szenvedett már a hüvelyszárazságtól, vagy szimplán belátta, hogy több 100.000 Ft-ot takaríthat meg- nos az ilyen nőknek MINDIG sikerül a Mooncup használata. Csak akarni kell!

 

1000x-re is boldogan hallgatom meg, ahogy elmondják, hogy a Mooncup óta olyan, mintha lenne is menzeszük, meg nem is. Pont mint a magyar népmesében:)

Akinek pedig valóban nem válik be több havi próbálkozás után sem, annak továbbra is ott van a 100% pénz visszafizetési garancia. Visszaküldöd a sterilizált terméket, és én visszautalom a Mooncup vételi árát. Ennyire egyszerű!

Aki valóban elszánt, és szeretne biztonságos, tiszta menzeszt, azt szívesen látom, de nem kell ám mindenkinek Mooncup-ot használnia!

"Ahhoz azért túl drága, hogy megvegyem, és ne tudjam használni!"

Közel 4 éve beszélek nap, mint nap nőkkel intimtölcsér témában, és a következő a tapasztalatom: az a nő, aki valóban át akar térni Mooncup-ra, mert túl erős a menzesze, vagy mert eleget szenvedett már a hüvelyszárazságtól, vagy szimplán belátta, hogy több 100.000 Ft-ot takaríthat meg- nos az ilyen nőknek MINDIG sikerül a Mooncup használata. Csak akarni kell!

 

1000x-re is boldogan hallgatom meg, ahogy elmondják, hogy a Mooncup óta olyan, mintha lenne is menzeszük, meg nem is. Pont mint a magyar népmesében:)

Akinek pedig valóban nem válik be több havi próbálkozás után sem, annak továbbra is ott van a 100% pénz visszafizetési garancia. Visszaküldöd a sterilizált terméket, és én visszautalom a Mooncup vételi árát. Ennyire egyszerű!

Aki valóban elszánt, és szeretne biztonságos, tiszta menzeszt, azt szívesen látom, de nem kell ám mindenkinek Mooncup-ot használnia!

"Ahhoz azért túl drága, hogy megvegyem, és ne tudjam használni!"

Közel 4 éve beszélek nap, mint nap nőkkel intimtölcsér témában, és a következő a tapasztalatom: az a nő, aki valóban át akar térni Mooncup-ra, mert túl erős a menzesze, vagy mert eleget szenvedett már a hüvelyszárazságtól, vagy szimplán belátta, hogy több 100.000 Ft-ot takaríthat meg- nos az ilyen nőknek MINDIG sikerül a Mooncup használata. Csak akarni kell!

 

1000x-re is boldogan hallgatom meg, ahogy elmondják, hogy a Mooncup óta olyan, mintha lenne is menzeszük, meg nem is. Pont mint a magyar népmesében:)

Akinek pedig valóban nem válik be több havi próbálkozás után sem, annak továbbra is ott van a 100% pénz visszafizetési garancia. Visszaküldöd a sterilizált terméket, és én visszautalom a Mooncup vételi árát. Ennyire egyszerű!

Aki valóban elszánt, és szeretne biztonságos, tiszta menzeszt, azt szívesen látom, de nem kell ám mindenkinek Mooncup-ot használnia!

"Ahhoz azért túl drága, hogy megvegyem, és ne tudjam használni!"

Közel 4 éve beszélek nap, mint nap nőkkel intimtölcsér témában, és a következő a tapasztalatom: az a nő, aki valóban át akar térni Mooncup-ra, mert túl erős a menzesze, vagy mert eleget szenvedett már a hüvelyszárazságtól, vagy szimplán belátta, hogy több 100.000 Ft-ot takaríthat meg- nos az ilyen nőknek MINDIG sikerül a Mooncup használata. Csak akarni kell!

 

1000x-re is boldogan hallgatom meg, ahogy elmondják, hogy a Mooncup óta olyan, mintha lenne is menzeszük, meg nem is. Pont mint a magyar népmesében:)

Akinek pedig valóban nem válik be több havi próbálkozás után sem, annak továbbra is ott van a 100% pénz visszafizetési garancia. Visszaküldöd a sterilizált terméket, és én visszautalom a Mooncup vételi árát. Ennyire egyszerű!

Aki valóban elszánt, és szeretne biztonságos, tiszta menzeszt, azt szívesen látom, de nem kell ám mindenkinek Mooncup-ot használnia!