Gyakran Intézett Kérdések
GY.I.K. - A nők félelmei

Asztalos Ildi_mooncup_intimtolcser_tampon_es_betet_helyett_forgalmazo_exkluzivNézd csak! Csokorba szedtem azokat, amiktől a nők félni szoktak!

Téged mi tart vissza attól, hogy biztonságosan, tisztán éld meg a menzesz napjait? 

„Nem tudom elképzelni, hogy a munkahelyemen hogyan tudnám üríteni a tölcsért. Ott nincs "kéznél" a mosdó, hogy visszahelyezés előtt leöblítsem"

„Idegen helyen nem látom a higiénia megoldását"

A telefonbeszélgetésekből ítélve azt mondom, hogy ez a legnagyobb para. Pedig akár tampont, akár betétet használsz, akkor is felmerül ez a kérdés. Kell egy tiszta, normális mellékhelyiség, ahol csere előtt kezet tudsz mosni, mert tampont sem tudunk kézmosás nélkül feltenni.

Nos, ugyanilyen körülmények kellenek a Mooncup-hoz is: kezet kell mosni, majd a fülkében kiveszed a tölcsért, kiöntöd a tartalmát. Normál esetben NEM VÉRES A KÜLSEJE, tehát „vérengzés nélkül" ki tudod venni, kiüríteni, és....vagy WC papírral kitörlöd a belsejét, vagy ha tudtál bevinni magaddal egy kis ásványvizes üveget, akkor azzal leöblíted. Amennyiben csak WC papírral tudod az intimtölcsért kitörölni, úgy legközelebb mindenképpen folyó víz alatt tedd meg.

De, ha őszinte véleményt akarsz, a legtöbben így csináljuk nyilvános mosdóban: kezet mosunk, bemegyünk a WC fülkébe, kivesszük a tölcsért, kiöntjük a tartalmát és újra visszahelyezzük. Pont. Ennyire egyszerű. Otthon pedig a hosszabb verzió jön.

Ja, és hab a tortán: nem kell majd azon görcsölnöd, hogy hova dobd a szemetet!

„Egyszeri kiadásként elég borsos az ára"

Egyetértek Veled. Valóban drágább, mint egy csomag tampon, vagy egy csomag betét. De ezt nem csak egy vagy két hónapig használod, hanem tíz éven át.

Ezért már ez első évben megtérül az ára, onnantól pedig ingyen használod.

Gondolj bele, 9 éven át nem kell költened a menstruációdra. Arról nem is beszélve, hogy már az első pillanattól kezdve élvezheted az előnyeit, nem utolsó sorban a biztonságot, kényelmet és főként az egészséget.

Ez épp úgy egy remek üzlet, mint mondjuk hőszigetelni egy házat, vagy energiatakarékos izzókat venni. Ez a legjobb befektetés, amit csak a nőiességedért megtehetsz.

Mooncup intimtolcser_tampon_es_betet_helyett_ne_szorjuk_feleslegesen_a_penztGyere, és számolj velem! Készítettem egy kis videót arról, hogy mennyi pénzt dobunk ki!

Szóval mi a drága? Havonta 1-2 ezret költeni tamponra, betétre, vagy egyszer megvenni a Mooncup-ot, és megtakarítani több, mint 500,000 Ft-ot életed során?

Szerintem tampont, betétet venni havonta- az a drága!

Hát igen, ezen nincs mit vitatkozni. A piacvezető termékek mindig drágábbak, mint a többi konkurrens termékek, de soha nem ok nélkül!

Mi a hasznod abból, hogy a Mooncup a legdrágább?

1. Biztonságban leszel, mert a piacon egyedüliként 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok. Ha nem válik be, visszautalom a vételárat.

2. Ha nőgyógyászati kérdésed van, akkor Dr.Szántó Ferenc nőgyógyász főorvos válaszol Neked.

3. Ha szakmai kérdésed van, rám mindig számíthatsz, szívesen segítek Neked. Vállalom az arcomat, a tapasztalatomat, nem fiktív személy vagyok. Tudsz még másik ilyen intimtölcsér forgalmazót?

4. A Mooncup a világ legelső 100% orvosi szilikont gyártó cége. Mint ilyen, a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik, amiből megintcsak Te profitálhatsz!

Ezeknek a szolgáltatásoknak mind ára van, de mind a Te biztonságodat szolgálják.

Ugye mostmár érted, hogy miért 11.000 Ft a Mooncup intimtölcsér? 10 éves viszonylatban (ennyi ideig tudod ezt használni) havonta 1-2 fillérrel(!!!) kerül többe az, hogyha a piacvezető Mooncup-ot választod!

Igen, de ez a tamponnal és a betéttel is előfordulhat, Mooncup-pal viszont sokkal kisebb az esélye, mert ezt könnyebben kitapasztalod.

Pl. van, akinek az első éjszaka a legerősebb, így megszokta, hogy akkor a biztonság kedvéért, betesz egy vékonyabb betétet is, csak azért, hogy ne ébredjen fel csupán aggódásból.

 

Ha Neked átlagos erősségű a menzeszed, akkor elegendő nyolc óránként cserélni. Ha túl erős, vagy ingadozó, akkor pedig, egy-két hónap alatt felmérheted, hogy Nálad mikor kell cserélni, és onnantól kezdve teljesen biztonságosan használhatod.

„Félek, hogy bonyolult lenne használni"

„Félek a felhelyezéstől"

„Félek hogy nem marad fent, és kifolyik"

Nos, először is szeretném, hogy tudd: olyan egyszerű a Mooncup használata, hogy általában azon döbbennek meg leginkább a nők! Mindenki azt hiszi, hogy ez valami bonyolult eszköz! Bizonyára használtál már Te is tampont. Ugyanolyan könnyű felhelyezni a Mooncup-ot!

A visszajelzésekből ítélve, a legtöbb nőnek rögtön sikerül megtalálni a Mooncup megfelelő helyét, de van, akinek kell hozzá néhány ciklus. Nekem például nem sikerült csak kb. a 4. menzesz alatt, de a barátnőm addig győzködött, hogy szerencsére nem adtam fel!

A jól felhelyezett Mooncup intimtölcsér mellett sem szivárgást, sem nyomást nem fogsz tapasztalni! Ezt garantálom!

Mindenkinek el szoktam mondani, hogy ne az esküvője napján kezdje el használni a Mooncup-ot, hanem otthon, esténként, hétvégén, amikor akár többször is gond nélkül ki tudod venni, és visszahelyezni. Próbálgasd a felhelyezést és kivételt, és ahogy egyszer „ráérzel" a használatára, soha többé nem lesz gondod vele!

"Nem bízom benne, hogy nekem beválna"

Figyelj csak, ha sok millió nőnek világszerte már bevált, miért gondolod, hogy Neked nem lehetne könnyebb az életed??

Miért ne lehetne Neked is biztonságos, tiszta a menstruációs heted??

„Nem tudom pontosan, hogy melyik Egészségpénzárakra vehetem meg?

Az ország legnagyobbjaival állunk kapcsolatban, név szerint:

• ADOSZT Egészségpénztár

• Allianz Egészségpénztár

• AXA Egészségpénztár

• Honvéd Egészségpénztár

• Herend Egészségpénztár

• K&H Medicina Egészsépénztár

• MKB Egészségpénztár

• OTP Egészségpénztár

• Pajzs Egészségpénztár

• Tempo Egészségpénztár

• Vasutas Egészségpénztár

• Vitamin Egészségpénztár

Minden EP-s infót összegyűjtöttem Neked egy helyre: EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ÉS MOONCUP

Ha Te más pénztárnál vagy, és szeretnéd a Mooncup-odat tagként megvenni, akkor írd meg, hogy melyiknél vagy? Ha esetleg van kontaktod is, az még jobb, előre is köszönöm:)

Megpróbálok bekerülni az összes pénztárhoz, de kérlek vedd figyelembe, hogy egy éves kálvária eredménye, hogy a fentiekkel sikerült összehoznunk az együttműködést, így nem ígérhetem jövő hétre!

TIPP: beszélj össze azzal a barátnőddel, aki a fenti pénztáraknál van:)

Idegenkedem kicsit tőle, félek, hogy az erős vérzéshez nem elég egy "kicsi tölcsér"

Tudnod kell valamit: az első intimtölcsért azért fejlesztette ki egy bizonyos Leona Chalmers amerikai színésznő, mert az első néhány napon

olyan intenzív volt a vérzése, hogy ki sem tudott otthonról mozdulni,

és minden előadását le kellett mondania ilyenkor. Egyszerűen muszáj volt kitalálnia valamit azért, hogy ezeken a napokon is felléphessen ilyen erős menzesz mellett is!

Hát így született meg az intimtölcsér! Alapvetően azon nők számára, akik nagyon erős vérzéssel küzdenek és/vagy nem tudnak néhány óránként kijárni a mosdóba.

Már Magyarországon is több ezren használjuk!

„Összegyűlt vér látványától is undorodom, hogy egyben látom"

"Félek az undortól ami a tisztítás közben lenne"

Nem akarok patetikus szavakat használni, de ugye abban egyet értünk, hogy az emberi test egy csoda.

A menstruáció épp úgy természetes részünk, mint a levegővétel. Ennek köszönhetően adhatunk életet egy kisbabának. Hát nem csodálatos?

A saját testünk elfogadása lelki szinten nagyon fontos folyamat, nőként pláne! Ha megtagadod egy részed, akár árthatsz is vele Magadnak!

A menstruáció része az egészséges életnek. Ami egészséges, az gyönyörű. Ha Te menstruálsz, akkor azt jelenti, jól vagy!

Ha ma még undorodsz a saját véred látványától, akkor kifejezetten ajánlom Neked a Mooncup-ot, mert sokkal higiénikusabb, tisztább lesz a menzeszed!