sideBarAffiliate Partnerprogram regisztráció
Szervusz!

Örülök, hogy úgy döntöttél, hogy a remek honlapodon keresztül az Affiliate Partnerprogram keretében Te is pénzt termelsz ezzel a jövő generációs eszközzel! Rohamosan növekszik a Mooncupot használó nők köre már itthon is, érdemes meglovagolnod ezt a felfelé ívelő trendet!

A konkrét lépések előtt nézzük meg azt, ami Téged a legjobban érdekel: a JUTALÉKOT!! A jutalék összege bruttó 11% minden vásárlás után. Mit jelent ez? A kompletten, előre megírt levelet kiküldöd, vagy a bannert kihelyezed, és ezért a pár kattintásért folyamatosan kapod majd a 11%-os hasznot minden egyes vásárlás után. Sem postáznod, sem vásárolnod nem kell, egyszerűen csak felhívod a nők figyelmét arra, hogy már nem kell, hogy olyan kényelmetlen, fájdalmas, körülményes legyen az a pár nap.

Pár percnyi és egyszeri!! munkáért folyamatos bevétel- szerintem piszkosul jó üzlet!
Itt találod meg, hogy konkrétan melyik termék után mennyi jutalék üti a markodat!
TERMÉK ELADÁSI ÁRA NETTÓ JUTALÉK BRUTTÓ JUTALÉK
Barátnős csomag 25 500 Ft 2 244 Ft 2 805 Ft
Her Majesty csomag 16 800 Ft 1 478 Ft 1 848 Ft
Lady Di csomag 15 500 Ft 1 364 Ft 1 705 Ft
Victoria csomag 14 000 Ft 1 232 Ft 1 540 Ft
Mooncup Intimtölcsér 11 000 Ft 968 Ft 1 210 Ft

Ugye Te is korrektnek találod ezeket a jutalékokat!
Íme az Affiliate Partnerprogram egyszerű lépései:
1. lépés: REGISZTRÁLJ az oldal alján
Regisztrációkor elkérek Tőled olyan adatokat, mint például a weboldalad címe, a célközönséged stb. ahogy azt egy személyes szerződéskötésnél is megtennénk. Kérlek ügyelj arra, hogy csak a valóságnak megfelelő adatokat adj meg, ugyanis ezek az adatok kerülnek be majd az online szerződésbe.
2. lépés: PARTNER PROGRAM SZERZŐDÉS ELFOGADÁSA regisztrációkor. Kérlek olvasd el figyelmesen a Szerződést, mert csak akkor tudjuk elkezdeni a közös munkát, ha elfogadtad!
3. lépés: REGISZTRÁCIÓ JÓVÁHAGYÁSA után kapsz egy e-mailt, amiben értesítelek arról, hogy elkészült a fiókod, és máris használhatod.
Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a regisztrációs adatlapodat végigfutom, megnézem az oldaladat. Erre azért van szükség, mert nem mindenáron, és nem mindenhova szeretném ha felkerülne a Mooncup Intimtölcsér. A regisztrációt munkanapon pár órán belül (de maximum 24 óra) jóváhagyom, ha úgy gondolom, hogy jól tudunk együttműködni.
4. lépés: LÉPJ BE A PARTNERFIÓKODBA a regisztrációkor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal. Itt minden szükséges információt, bannert, text linket, html kódot meg fogsz találni (ezeket kell majd beilleszteni a weboldalba, vagy a hírlevélbe).
Ezen a felületen fogod tudni a hét minden napján, napi 24 órában nyomon követni, hogy mennyi jutalékot csináltál máris a Mooncup Intimtölcsérnek köszönhetően.
5. lépés: VÁLASZD KI A MEGFELELŐ BANNERT és/vagy TEXTLINKET attól függően, hogy a Te célcsoportodat mi érdekli jobban, mire fogékony?
Röviden a bannerről és a text linkekről:
BANNER Feltételezem van egy szuper weboldalad, és egy adatbázisod, ugye? Helyezd el a célközönséged számára legtalálóbb bannert az oldaladon jól látható helyre. A bannerban el van rejtve a Te kódod, amin keresztül be tudjuk majd azonosítani, hogy ki az, aki a Te bannereden keresztül jött és vásárolt az intimtolcser.hu oldalon.
A vásárlásokat a Virtuemart Affiliate szoftverben tudod nyomon követni, benne a Neked járó jutalékkal. A szoftverhez saját belépő kódot kapsz. A Te felületedet az adatokkal más partner nem látja. A szoftver napi 24 órában elérhető, így bármikor megnézheted, hogy mennyi pénzt termeltél.
(A bannereket regisztráció és jóváhagyás után tudod megnézni, miután beléptél a partnerprogram fiókodba.)
SZÖVEGES LINK (text link) Bizonyára van egy remek adatbázisod, ugye? Nekik szoktál hírleveleket írni, érdekesebbnél érdekesebb tartalmakkal.
Írj a Mooncup-ról egy izgalmas összefoglalót (szívesen segítek ebben is), tedd bele a saját linkedet a levélbe (erről később beszélünk), majd küldd ki a listádnak. Ezen a linken keresztül fogunk tudni beazonosítani mindenkit, aki Tőled jött, és vásárolt!
A vásárlásokat a Virtuemart Affiliate szoftverben tudod nyomon követni, benne a Neked járó jutalékkal. A szoftverhez saját belépő kódot kapsz. A Te felületedet az adatokkal más partner nem látja. A szoftver napi 24 órában elérhető, így bármikor megnézheted, hogy mennyi pénzt termeltél.
(A szöveges linkeket regisztráció és jóváhagyás után tudod megnézni, miután beléptél a partnerprogram fiókodba.)
A tapasztalat azt mutatja, hogy a legjelentősebb jutalékot azok érik el, akik a kettőt kombinálva (banner+text link) használják.
6. lépés: ILLESZD BE A HTML KÓDJÁT a kiválasztott bannernek és/vagy text linknek a weboldaladba és/vagy a hírlevélbe.
7. lépés: ELLENŐRIZD, hogy működik-e? Ezt úgy tudod megtenni, hogy ráklikkelsz a saját beillesztett banneredre és/vagy text linkedre, majd a fiókodban nézd meg a statisztikáknál a klikkeléseket! Ha számolja a klikkeléseidet, akkor számolni fogja a jutalékos vásárlásokat is!
8. lépés: VIDEÓ SEGÍTSÉG Készítettünk Nektek útmutató videókat, melyekben nagyon részletesen megmutatjuk, elmagyarázzuk, hogyan regisztrálj, bemutatjuk a partner program fiókodat, végigvezetünk a html kódjaid beillesztésein és megmutatjuk, hogyan tudod majd hirdetéseidet a legnagyobb közösségi oldalakra feltenni, mint a Facebook és IWIW. Ha megnézed ezeket a videó segítségeket, hirdetéseid dübörögni fognak, HIBA KIZÁRVA! KI NE HAGYD EZEKET, KLIKK IDE!
Ha úgy érzed, készen állsz a közös munkára, akkor jutalékra fel! Regisztrálj, és máris csemegézhetsz a bannerekből és/vagy szöveges linkekből!