sideBarViszonteladói regisztráció
asztalos-ildiko-intimtolcser-hu.jpg
Szervusz!
Igazán örülök, hogy Te is szeretnéd a Mooncup Intimtölcsért viszonteladóként értékesíteni! Jól teszed, hogy meglovagolod ezt a hullámot, ugyanis rohamosan nő az igény Magyarországon a Mooncup iránt!
Mielőtt elmondanám, hogy mi mindennel segítem munkádat, nézzük meg azt, ami Téged a legjobban érdekel: A VISZONTELADÓI ÁRAKAT!! Kezdjük rögtön a legkedveltebb csomaggal és viszonteladói árával:


LADY DI CSOMAG FOGYASZTÓI ÁRA: 15.500 Ft

Mennyiség Nettó árkedvezmény Bruttó árkedvezmény Br. árkedvezmény %ban
10-20 db 2000 Ft 2500 Ft 19 %
21-30 db 2700 Ft 3375 Ft+
1db Lady Di csomag ajándékba
28 %
31-40 db 3100 Ft 3875 Ft+
2db Lady Di csomag ajándékba
+ korlátlan számú 1100 Ft értékű
ajándékkupon
33 %
41 db felett
Megbeszélés szerint

Ha csak Mooncup intimtölcsért szeretnél forgalmazni, az is lehetséges, bár fontos tudnod, hogy mindenki csomagot vásárol, mert nagyban megkönnyítik a praktikus kiegészítők a használatot.

MOONCUP INTIMTÖLCSÉR FOGYASZTÓI ÁRA: 11.000 Ft

Mennyiség Nettó árkedvezmény Bruttó árkedvezmény Br. árkedvezmény %ban
10-20 db 1410 Ft 1760 Ft 16 %
21-30 db 1848 Ft 2310 Ft+
1db Mooncup ajándékba
21 %
31-40 db 2464 Ft 3080 Ft+
2db Mooncup ajándékba
+korlátlan számú
1100 Ft értékű ajándékkupon
28 %
41 db felett
Megbeszélés szerint

FIGYELEM: viszonteladóként némileg magasabb árakat meghatározhatsz, mivel ehhez már nem jön postaköltség. Ha a www.intimtolcser.hu oldalon található mindenkori áraknál olcsóbban értékesítesz, fenntartom a jogot, hogy befagyasszam a szállításokat.

A következőket biztosítom Neked, mint viszonteladónak:
100%-os pénz GARANCIA:
A Mooncup Intimtölcsérre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, azaz ha valamelyik Ügyfeled elégedetlen lenne a Mooncup Intimtölcsérrel, akkor visszaadom neki azt az összeget, amennyiért a www.intimtolcser.hu oldalon kapható.

Röviden ez azt jelenti, hogy SEMMILYEN RIZIKÓT NEM VÁLLALSZ, csak nyerhetesz a Mooncup Intimtölcsér eladásával!

Hogy néz ki ez a gyakorlatban? 
Az Ügyfél visszaviszi Hozzád a sterilizált Mooncup Intimtölcsért az eredeti, tiszta pamutzacskójában és egy pár sorban írásban megindokolja, hogy miért döntött úgy, hogy nem használja. Kérlek ezt továbbítsd az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. -ra, és én visszatérítem a fenti összeget.

Természetesen ezt a terméket már semmire nem tudom utána felhasználni, de annyira hiszek ebben a termékben, hogy gond nélkül bevállalom a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát.

POSTÁZÁS:
Havonta egyszer INGYEN, a rendeléstől számított 24 órán belül* Futárszolgálattal elküldöm Neked a kért mennyiségeket, dobozolva, felcímkézve, magyar nyelvű használati útmutatóval és leírással együtt.

*a fizetési módtól függően

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
A viszontértékesítők számára egy külön telefonszámot biztosítok, hogy azonnal segíthessünk szükség esetén. Ugyanígy, külön e-mailcímre várom a kérdéseket, amit kiemelten kezelünk azért, hogy flottul működjön a közös munka (ezek az infók védett felületen találhatóak meg)

MARKETING ANYAGOK:
Minden Mooncup Intimtölcsért értékesítő viszonteladónak INGYEN biztosítom a kreatív szóróanyagokat, azok tartóját, illetve használati útmutatókat.
Ahhoz, hogy gyümölcsöző legyen az együttműködés, a Te eladóidnak is ismerniük kell a terméket. Természetesen biztosítjuk számukra a komplett Intimtölcsér tudásbázist illetve telefonon is nagyon szívesen válaszolunk kérdéseikre. Mivel a termék egyszerű, könnyen elsajátítható az infó a Mooncup Intimtölcsérről. Minél jobban ismerik az eladók a terméket, annál többet fognak tudni eladni belőle, ezért kulcsfontosságú!
Ha szeretnéd a hírlevél listáddal is tudatni, hogy árulsz Mooncup Intimtölcsért, akkor olvasd el az Affiliate Partnerprogram alatt leírtakat!

DEMÓ/BEMUTATÓ MOONCUP INTIMTÖLCSÉR:
A kiemelten teljesítő boltoknak biztosítok Mooncup demo/bemutató Intimtölcséreket, hogy a nők meg tudják fogni, láthassák, hogy pontosan hogyan is néz ki ez az új generációs eszköz? 
Amikor a kezükben érzik, hogy milyen puha és ruganyos az orvosi szilikon, akkor sokkal könnyebben vásárolnak.

TANÁCSADÁS:
Ha az Ügyfél kérdésére nem tudtok kielégítő választ adni, mert például nőgyógyászati stb. szaktudás szükséges, forduljatok bátran hozzánk, azért vagyunk! Szívesen segítünk ebben is, természetesen ingyen!

LISTÁZÁS:
Minden viszonteladónk üzletét, elérhetőségét szívesen feltüntetjük honlapunkon, hogy az Ügyfelek megtaláljanak. Extraként felteszlek az angol Mooncup honlapra is!

FIZETÉS:
A következő fizetési módok közül tudsz választani:

- készpénz ellenében, személyes átvétellel, ha budapesti címet tudsz megadni. Készpénzes fizetéskor további ajándék terméket kapsz, amit felhasználhatsz akár Te is, vagy az értékesítő alkalmazottad!

- banki előreutalás esetén: jelezd kérlek rendelési szándékodat a pontos mennyiséggel, és megküldjük a számlát. Amint beérkezett az összeg számlánkra, 24 órán belül átadjuk a Futárnak a kért termékeket. A postázást INGYEN biztosítjuk.

Sajnos más fizetési konstrukciót nem tudok elfogadni. Köszönöm a megértésedet!