sideBarHogyan használd?

FELHELYEZÉS? KIVÉTEL? STERILIZÁLÁS?

Annak idején, amikor úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Mooncup intimtölcsért, nem ment elsőre. Sőt! Másodszorra sem, de a barátnőm ódákat zengett a termékről (neki óriási könnyebbség volt, mert rendkívül erős volt a menstruációja), és folyamatosan arra bíztatott, hogy ne adjam fel, mert ha "ráérzek" a használatára, a biztonságra, tisztaságra, akkor soha többé nem akarok visszatérni a tamponhoz. Igaza lett!

A vásárlóim tanácsait egy csokorba fogtam, és ebből készítettem Neked egy rövid összefoglalót segítségül! Benne van a felhelyezés, sterilizálás, a hajtogatási technikák stb! Klikk ide!

Csináltam egy videót is, hogy még könnyebben el tudd képzelni a Mooncup Intimtölcsér használatát.
Mint minden újdonságnál, bizonyára az intimtölcsérrel kapcsolatban is lesznek kérdéseid- ez teljesen természetes. Az oldalon megtalálod az eddig elhangzott kérdést itt:  GyIK- Ti kérdeztétek oldalon de hívj bátran, ha további kérdésed lenne a +36 30 222 30 86-os számon!

Nézd meg többször is a videót, mert garantáltan hatékony segítség lesz használatkor!
 
 

 

A Mooncup Intimtölcsér felhelyezése-hajtogatási technikák

1. "C" hajtogatás

diagram_1_2

2. "Benyomós" hajtogatás

diagram_1_3

A Mooncup intimtölcsér helyzete a tamponhoz viszonyítva: 

diagram_1_4

Láthatod, hogy a Mooncup intimtölcsér ( 1.kép) a hüvely nyílásához közel van, a lehető legalacsonyabban. Ezzel szemben a tampont ( 2. kép) nagyon magasra helyezzük fel. Több ezer magyar nő tapasztalata alapján tudom, hogy legtöbbünknek megszűntek a menstruációs görcsei, vagy legalábbis radikálisan csökkentek, ami valószínűleg azzal áll kapcsolatban, hogy nincs olyan magasan fent a hüvelyben, mint a tampon, így nem "nyom" semmit. Tapasztald meg Te is!

 NE SZENVEDJ TÖBBÉ! RENDELD MEG MOST!>>

 

A Mooncup Intimtölcsér kivétele

„Hivatalosan” érdemes 4-8 óránként kiüríteni az intimtölcsért. Több havi menstruáció után pontosan fogod látni, hogy melyik napon (erős vérzés, gyengébb vérzés stb) mennyi ideig hagyhatod fent- ez minden nőnél változó. Kivétel után egyszerűen csak öblítsd le folyó vízben az intimtölcséredet, és máris visszahelyezheted! Ügyelj arra, hogy amikor kiveszed/felhelyezed az intimtölcsért, mindig tiszta kézzel tedd!

Kérlek feltétlenül olvasd el a GyIK – a Ti kérdeztétek oldalunkat, ott találod a többi nőtársad kérdését válaszokkal együtt! Rövid, tömör és hasznos válaszok minden kérdésedre!

Ha mégis elakadnál, vagy maradna még megválaszolatlan kérdésed, ne habozz, írj nekem a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre, vagy hívj fel a +36 30 222 30 86 számon!

 

Nálam bátran kérdezhetsz, azért vagyok!
Szeretettel várom kérdéseidet!

NÉZD MEG MILYEN MOONCUP CSOMAGOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ>>