sideBarHogyan könnyíti meg az életed a Mooncup intimtölcsér?

TE IS SZERETNÉD, HA MAGABIZTOSAN, SZABADON MOZOGNÁL A MENZESZ NAPJAIN IS?

Asztalos Ildi_mooncup_intimtolcser_forgalmazo_intimtolcser.huTudod, hogy világszerte több millió nő máshogy menstruál már, mint Te? 

Van aki azért szereti, mert az extrém erős menzesze mellett is újra szabadon, biztonságosan mozoghat azokon a napokon is, van aki imádja, hogy kényelmes, és elég csak 8-10 óránként cserélni.

Megint más annak örül, hogy ma már végigaludhatja az éjszakákat is.

És Te?

Milyen változásnak örülnél a legjobban? 

­

 

"Túl drágának találtam havonta a tampont, betétet. Nagyon erős a vérzésem" 


mooncup-intimtolcser-penzbarat-8„Nekem elsősorban azért tetszik a Mooncup, mert tényleg pénztárcabarát. Mivel a szülés után nagyon erős lett a vérzésem, rengeteg tampont, betétet kellett használnom.

Mindig is sokalltam a havi kiadásokat. De ennek már vége a Mooncup óta! Köszönöm Neked.:) Cs. Kata

 

Szerinted ésszerű „befektetés” 792.000 Ft-ot költeni tamponra, intimbetétre? Nézd meg ezt a videót!  Főképp, ha még azt is tudod, hogy a Mooncup-ot megfelelő sterilizálással 10 évig is használhatod?!

 

 MELYIK CSOMAG TETSZIK A LEGJOBBAN? >>

 

 

"Gyűlöltem éjszaka többször is kibotorkálni a fürdőbe cserélni"


Mooncup intimtolcser_alvas_barat"Borzasztó volt régen, hogy tampon-betét-vatta hármassal, és törölközővel magam alatt sem bírtam ki egy éjszakát, volt, hogy 3x is fel kellett kelnem, ha nem akartam, hogy tiszta véres legyen az ágyunk reggelre.

A barátnőm tanácsára próbáltam ki a Mooncup-ot és a számos előnye közül én ezt emelném ki.

Imádok aludni, és imádom,  hogy a Mooncup-pal végre végigalhatom az éjszakákat". V. Adrienn 

 

 

VÉGIGALUDNÁD AZ ÉJSZAKÁT? >>


"4 gyerek mellett 3 óránként cserélni? Szinte lehetetlen"


mooncup intimtolcser_gyerek_barat_megoldasBeának fiatal kora óta bő vérzése volt, a szülések után tovább erősödött a menzesze. Az első napokon egyszerre használt tampont, intimbetétet, de még így is elég hamar átázott.

Számára azért volt „megváltás" a Mooncup, mert óriási extra teher volt így végigszenvedni a menstruációs napokat. Bőven elég 4 pici gyereket öltöztetni, óviba és magánórákra vinni-hozni, szervezni, és még azkon a napokon azt is megoldani, hogy valahol cserélni tudjak.

A férjem este 8 előtt ritkán jön haza, úgyhogy csak magamra számíthatok. És a Mooncup-ra:) Tényleg nagyon szeretem, örülök, hogy rátaláltam!

 


 NEM KELL TÖBBÉ 2 ÓRÁNKÉNT MOSDÓBA ROHANNI >>

 

"Hüvelyszárazságtól szenvedtem, de kegyetlenül" 


mooncup intimtolcser_huvely_barat„Ildi, annyira örülök, köszönöm Neked ezt a Mooncup-ot. Pillanatok alatt megbarátkoztam vele, már négy intimtölcséres menstruációs cikluson vagyok túl!:) Le nem cserélném másra!

És a legszuperebb: kezd megszűnni az évtizedes hüvelyszárazságom! Aki tapasztalta, azt tudja milyen fájdalmas!!!"

 


ELEGED VAN A HÜVELYSZÁRAZSÁGBÓL?  >>


"Nem mindegy, hogy mit hagyok hátra a gyerekeimnek" 


Mooncup intimtolcser_kornyezet_barat„Sziasztok! Rólam azt kell tudni, hogy elkötelezett öko-anyuka vagyok. Vegyszermentes mosó- és mosogatószert használok.......Már évekkel ezelőtt is gondoltam arra, hogy elképesztő mennyiségű tampont és intimbetétet használok el akár csak egy év alatt is. Nem volt valami felemelő érzés.

Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy kapható itthon a Mooncup intimtölcsér. Gondolom, nem lepődsz meg azon, hogy elsősorban azért vettem meg, – szerintem az elsők között – mert környezetbarát termék. Jó döntés volt, jó érzés, hogy ezt használom, szeretem. Immáron 2 éve!"

 

 

 VÉDENI A GYERMEKEID JÖVŐJÉT? >>

 

 

"Nem kell túlélőkészlettel mászkálnom"


Mooncup intimtolcser_kis_helyen_is_elfer"Sajnos soha nem volt pontos a menzeszem, szóval örökké készenlétben kellett álljak. Bárhova mentem, mindig magammal vittem néhány tampont, és betétet is, mert főleg az első két napban erős a vérzésem.

Úgy utáltam, hogy bármikor belenyúltam a táskámban, ott voltak, foglalták a helyet.

És hát micsoda élmény volt, amikor a buszon kiborult a táskám, és egy fiatal srác szedegette össze a tamponokat...Lehet, hogy ez apróság, de én ezért is szeretem a Mooncup-ot, hogy a helyes kis zacsijában elfér, nem foglal helyet". T.Katica

 

 

  KIS HELYEN IS ELFÉR >>

 

 

Szeretnéd Te is használni ezt az új intimhigiéniás eszközt, amire már több millió nő esküszik világszerte?

Szeretnél Te is egy vagyont megtakarítani úgy, hogy egy praktikus, biztonságos intimhigiéniás eszközzel véded a hüvelyed egészségét és egyben a környezetedet?

Érdekel mások véleménye (fényképpel is!) a Mooncup intimtölcsérről? Klikk ide!

 

Asztalos Ildi_mooncup_intimtolcser_forgalmazo_intimtolcser.huDönts mielőbb és rendeld meg a Mooncupodat!
Kérdezz bátran, ha a döntésedhez még egyéb részletekre vagy kíváncsi!

Hívj a +36 30 222 30 86-os számon vagy írj az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. -ra!

Várlak szeretettel!

Ildi

 
 

PS: Szerinted is jó ötlet a tamponon és intimbetéten megtakarított pénzeddel örömet szerezni magadnak mindazzal, amire vágysz?