sideBarHasználat
hasznalat

Különböző technikák vannak arra, hogy hogyan lehet egyszerűen és könnyedén felhelyezni a Mooncup Intimtölcsért?

Minden Mooncup Intimtölcsér mellé adunk egy magyar nyelvű leírást is, ami tartalmazza a szükséges infókat. Emelett az alábbi videó is hatékony segítség! Érdemes legalább 2x megnézni!

Mint minden újdonság esetében, bizonyára az Intimtölcsérrel kapcsolatban is lesznek kérdések, ez teljesen természetes. Oldalunkon minden szükséges információt megtalálsz a GyIK- Ez érdekli a vevőket oldalunkon, de természetesen nagyon szívesen segítünk telefonon is a +36 30 222 30 86-os számon is!

A MOONCUP INTIMTÖLCSÉR FELHELYEZÉSE
Az alábbi ábrákat követve könnyedén felhelyezhető a Mooncup Intimtölcsér

diagram_1_2

diagram_1_3

diagram_1_4

A MOONCUP INTIMTÖLCSÉR KIVÉTELE

„Hivatalosan” érdemes 4-8 óránként kiüríteni az Intimtölcsért. Több havi menstruáció után minden nő pontosan látja, hogy melyik napon hány óráig hagyhatja fent a Mooncup-ot teljes biztonsággal.
Kivétel után egyszerűen csak le kell öblíteni folyó vízben az Intimtölcsért, és máris visszahelyezhető! Mindössze arra kell ügyelni, hogy felhelyezéskor/kivételkor tiszta legyen a kezünk!

Kérlek feltétlenül olvasd el a GyIK – Ez érdekli a vevőket oldalunkat, mert annak segítségével garantáltan minden vevői kérdésre azonnali kielégítő választ tudtok adni. Itt mindent röviden, tömören, szakszerűen összefoglaltunk!

Ha további kérdés, észrevétel lenne, bátran írj nekünk, vagy hívj minket, azért vagyunk:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre, vagy a
+36 30 222 30 86 számon megtalálsz bennünket!

Szeretettel várjuk kérdéseidet!