sideBarJelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

BARÁTNŐS csomag

altSZÓLJ RÖGTÖN A BARÁTNŐDNEK! A legjobb döntés ez a csomag, nem vitás!
 
Rendeljetek együtt, és ajándékba a Tiétek a 2 db, 2500 Ft értékű dizájnos Temze sterilizáló pohár! Mi nők, szeretünk mindent együtt csinálni, igaz?

Főleg egy intimhigiéniás terméknél megnyugtató az, ha a barátnőddel együtt próbáljátok ki! Sokkal könnyebb, ha megbeszélhetitek az intim dolgokat! Kinek mi vált be, hogy érdemes felhelyezni, kivenni stb.!

Ezt a csomagot kifejezetten a Ti kérésetekre készítettem, éljetek a lehetőséggel!
 

A BARÁTNŐS CSOMAG tartalma:
 
  • 2 db színezékmentes (!!)  MOONCUP INTIMTÖLCSÉR a méretetekben
Természetesen a Mooncup intimtölcsér a legdrágább, viszont csúcsminőséget kapsz cserébe- csúcsgaranciával! 100 % pénz visszafizetési garanciát vállalok rá. A Mooncup-ot még az amerikai FDA is jóváhagyta, engedélyezte!
Tudtad, hogy a Mooncup a világ első 100% orvosi szilikonból készült intimtölcsére, és mindenki őt koppintotta?
 
A Mooncup szándékosan nem színezi a tölcséreit, minek is adnánk hozzá feleslegesen színezék- és egyéb adalékanyagokat?! Ráadásul őszintén, négyszemközt: nem mindegy, hogy hupilila vagy bugyikék intimtölcsér van fent?
 
 
  • 2 doboz MILTON STERILIZÁLÓ TABLETTA 28 db-os ( több, mint 9 évre elegendő!)
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én kedvelem a gyors, praktikus megoldásokat, mint például ez a tabletta is. Letörök egy részt belőle, bedobom aTemze pohár aljára, rá a Mooncup majd 2,5 dl víz és a teteje. Míg én 15 perc alatt lezuhanyozom, a Mooncup-om máris steril. Egy gyors öblítés, és fel is helyezhető!
 
 
  • 2 db TEMZE STERILIZÁLÓ POHÁR- AJÁNDÉKBA
Ugye nem "valamelyik konyhai edényben" fogod sterilizálni az intimhigiéniás termékedet?! A Temze poharat az első vevőkkel fejlesztettük ki, a mai napig az egyik kedvenc termékem. Gyönyörű lila, praktikus, tökéletesen passzol bele a Mooncup. Az oldalán színtelen lézer gravírozással fel van tüntetve az, hogy Mooncup-intimtölcsér.hu. Mivel nekem halvány lila a fürdőszobám, így még dekorációs elemnek is jó. Ráadásul a vendégeknek semmi nem tűnik fel, még ha elől is hagyom:)
 
A 2db Temze sterilizáló poharat tehát megkapjátok ingyen!
 
Fontos: a Barátnős csomag CSAK előrefizetés esetén érvényes! Kérlek rendeléskor a megjegyzés rovatba írd be a Barátnőd keresztnevét. Erre azért van szükség, mert a csomagba teszünk névre szóló levelet is!
 
Baratnos csomag karacsonyA Barátnős csomag bruttó ára 25.500 Ft (28.000 Ft helyett)
Kedvezmény tehát: -2500 Ft
 
 

:
25.500 Ft
Virtuemart Theme by yagendoo.com