sideBarJelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

KARÁCSONYI hihetetlen ajánlat

Egyszeri ajánlat, a készlet erejéig!

KARÁCSONYI CSOMAG, KARÁCSONYI ÁRON!

Lassan 10 éve forgalmazom ezt a terméket. Kivételes kedvezménnyel kaptam egy adott mennyiségű csomagot. Ezt a kedvezményt most szeretném Neked átadni 1 az 1-ben:)

Élj vele! Ha régóta követsz, tudhatod, hogy soha nem szoktam az árat lefaragni!

Nézzük, mi van a KARÁCSONYI HIHETETLEN AJÁNLAT-ban?

1 db Piacvezető MOONCUP INTIMTÖLCSÉR a méretedben! Piacvezető minőség, piacvezető garanciával!

Igen, a Mooncup intimtölcsér ettől az ajánlattól eltekintve valóban a legdrágább, de ugye egyetértesz, hogy nem éri meg filléreskedni egy 10 évre szóló befektetésnél?

Főleg, hogy a legintimebb testrészünkről van szó! Ne szenvedj tovább átázott és csöpögő tamponnal, az „illatozó", minden szem számára látható és kényelmetlen betétekkel! Járj uszodába, szaunába biztonságban!

1 db MINI-MILTON STERILIZÁLÓ TABLETTA, amit kifejezetten ehhez a csomaghoz rendeltem!

Tapasztalatból tudom, hogy még a legelvetemültebb nők is néhány hónap után inkább a tablettás fertőtlenítést választják. Gyors, egyszerű, praktikus. Míg lezuhanyozol, addigra fertőtleníti a Mooncup-odat.

Te csak leöblíted, felhelyezed, és máris mehetsz!

A Mooncup intimtölcsér önmagában többe szokott kerülni, mint ez a csomag, úgyhogy én azt mondom, élj vele, amíg van raktárkészleten!

:
9.999 Ft
Virtuemart Theme by yagendoo.com